Christian Trollo

49 år, Sandbjerg
 

 

Jeg er gift med Sigga og har 2 piger på 13 og 14 år

 Medejer af en mellemstor dansk virksomhed indenfor cleantech og service. Har gennem 30 år varetaget forskellige bestyrelses- og ledelsesfunktioner. Bor på en dejlig gård i Sandbjerg, hvor vi driver hestehold og en lille fårebesætning, der indgår i områdets naturpleje.

Er bestyrelsesformand for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium, hvorfra mange nye initiativer sættes i søen. Sidder i bestyrelsen for Teatermejeriet, en fantastisk forening for børn og unge mellem 8 og ca.24 år, der holder til i Mariehøj centeret.

 

 

Mit yndlingssted i Rudersdal: Sandbjerg

Jeg holder allermest af Sandbjerg, hvor jeg selv bor. Fantastisk smukt område med både skov, mark og et rigt dyreliv. Jeg har selv plantet snoede læhegn, med i alt 8000 træer, der bugter sig henover markerne, og giver gode betingelser for dyrelivet.

 

Mærkesager:

Bevar de grønne områder

Det er vigtigt for mig, at vores lokalområder bevarer den karaktér de har. Landområderne skal fremstå landlige og boligområderne skal fremstå grønne og byområderne smagfulde. Der skal være mulighed for udvikling af alle områder, men med respekt for områdets karaktér.

 

En plan for Maglemosen

Maglemosen er fredet. Det er godt, men vi mangler en plan for, hvad fredningen betyder. Jeg vil gerne arbejde for, at vi vedligeholder området f.eks. sikre vandløb, så karakteren bevares.

 

Et levende foreningsliv

Som bestyrelsesmedlem i Teatermejeriet er jeg optaget af, at kommunen understøtter den frivillige foreningsarbejde: Det skal være let at drive forening, let at få lokaler, let at være aktiv.