Alexander Friborg

Nærum

Jeg er født og opvokset i Nærum, hvor jeg gik på Nærum Skole. Siden gik jeg i 10. Klasse ved det nu nedlagte 10. Klasses-tilbud på Mantziusgården i Birkerød. Jeg faldt for Birkerøds charme og endte med at fortsætte på Birkerød Gymnasium, og bevarede således min daglige gang i byen. Siden har jeg været tilknyttet Ung i Rudersdal, hvor jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med unge i hele Rudersdal Kommune.

Jeg har studeret ved Aarhus Universitet, hvor jeg læste uddannelsesvidenskab. Men under mine studier savnede jeg mere konkret og praktisk indhold i min hverdag. Efter nogle år ved hæve-sænkebordet på universitetet og mit arbejde ved Retriever Danmark har jeg valgt at søge nye udfordringer i Forsvaret.

Jeg holder af naturen, og netop derfor er jeg glad at bo i Rudersdal Kommune, og i særdeleshed Nærum. Her er både Øresund og Dyrehaven min baghave. Her kan jeg svømme, løbe og nyde naturen. I min fritid er jeg aktiv jæger, og nyder at se råvildtet springe frit på marken. Jeg styrketræner ved siden af min øvrige træning, primært CrossFit, og hver tirsdag er jeg at finde i Søllerød Skytteforening, hvor jeg er skydeleder