Morten Fender

Holte

Jeg er 51 år gammel og bor i Holte sammen med min kone og børn. Jeg har grønthandlen, der ligger på Holte Stationsvej, er uddannet i Holte Vinlager og har i over 30 år arbejdet i detailbranchen. Jeg elsker mit arbejde, at dagene ikke ligner hinanden og at jeg kan følge med i stort og småt i Holte. Jeg plejer at sige at jeg har verdens sødeste kunder. 

Jeg betegner mig selv som en “sportsidiot”. Som barn spillede jeg håndbold og fodbold indtil jeg som 14 årig måtte vælge. Valget faldt på håndbolden og førte til en semiprofessionel karriere i både Danmark og udlandet.. Jeg har fungeret som håndboldtræner i Holte og fodboldtræner i BSV. Sport har givet mig rigtig mange gode oplevelser. I dag spiller jeg primært golf.

Jeg har besluttet mig for at stille op til kommunalvalget fordi jeg gerne vil være være med til at skabe et dynamisk Holte med et godt og levende handelsmiljø. Et sted hvor man har lyst til at komme og hvor der er gode muligheder for de handlende og butikkerne. Jeg vil også arbejde for at sportsfaciliteterne i Rudersdal bliver bedre. Vi har alt for få steder og de steder vi har er ofte nedslidte. Det skal vi gøre bedre!