Eric Beran

48 år, Bistrup
 

 

 

 Jeg er født i København, men opvokset i Ringe på Fyn. Jeg flyttede til Lyngby, da jeg startede på DTU (dengang DTH) og læste til Civilingeniør. I et år læste jeg på Washington State University. Da jeg var færdig som civilingeniør fortsatte jeg med en Ph.D, og her var jeg et halvt år på Stanford University i Californien.

Da jeg var færdig med min uddannelse startede jeg hos Damgaard Data, der blev til Navision og så opkøbt af Microsoft. Her var jeg i alt 17 år. Nu arbejder jeg for Edlund, der laver pensionssystemer.

I dag bor jeg i Birkerød sammen med Mette og vores tre børn Caroline, Nicolai og Anna på hhv. 9, 9 og 11 år. De går alle på Toftevangskolen.

Jeg startede først i politik for 5 år siden, hvor jeg nogle år senere blev medlem af bestyrelsen og senere kasserer for foreningen.

Nu vil jeg træde ind og være mere aktiv og stiller op til Byrådet.

 

 

 

Mit yndlingssted i Rudersdal: Rudersdal Ruten

Rudersdal Ruten kommer rundt i hele kommenen. Den er ideel når man vil ud og cykle, gå eller løbe en tur. Den kommer igennem Rudersdals skove og den svinger sig langs søer og strand. Jeg synes også det er hyggeligt at man kommer igennem mange af kommunens mange by samfund. Den viser virkelig Rudersdal på bedste vis.

 

Mærkesager:

Lige vilkår for alle skoler

Det er vigtigt at alle kommunens skoler har mulighed for at tilbyde deres elever det samme. Det være sig fysiske rammer, som i den grad halter bagefter, en højt kvalificeret lærerstab og ikke mindst en fokuseret undervisning. Det skal være en undervisning der møder både den stærke, gennemsnitlige og svage elev på hans/hendes niveau så hverken den svage eller stærk elev bliver ladt i stikken

 

Et godt cykelsystem

Selvom der er gjort meget for at skabe gode rammer for cyklerne kan vi blive endnu bedre. Jeg ser gerne et stisystem på linie med Farums Super cykelsti. Flere og flere cykler til f.eks. arbejde og de nye super cykelstier er en rigtig god ide. De er bredere, har færre kryds, luftpumpe for hver 2. km og bedre belysning. Der er oplagt at Rudersdal selvfølgelig skal være en del af dette grønne initiativ

 

Bedre trafikale forhold

Hver morgen og aften er der flere steder i kommunen, hvor trafikken er meget træg. Det er f.eks. Bistrup krydset i Holte midtpunkt og Strandvejen. At så mange mennesker sidder i kø er selvfølgelig tidsspilde og et stort irritationsmoment, men der er også et kæmpe miljøproblem. Det må vi gøre noget ved.