Anne Gravesen

74 år, Birkerød
 

 

Jeg bor i Birkerød og er i dag pensionist efter at have arbejdet som advokatsekretær i mange år.

 Hele mit liv har været præget af heste, hunde og at færdes i naturen. Jeg underviser stadig både børn og voksne i ridning. Jeg går hver dag ture med mine dejlige hunde.

Det at færdes i naturen og nyde den er utrolig vigtigt for mig og en af grundene til at jeg gerne vil hjælpe med at passe godt på Rudersdal.

 Jeg har altid været konservativ. Det at ville hjælpe andre, at passe godt på tingene og at gøre en forskel har altid været en del af mig.

 

 

Mit yndlingssted i Rudersdal: Bistrup Hegn

Jeg synes det er et utroligt privilegium for mig at have Bistrup Hegn lige uden for døren. Jeg nyder hver dag mine ture med mine hunde og elsker at se børn, hunde, orienteringsløbere og mange andre boltre sig i denne fantastisk dejlige grønne plet. Det er så livsbekræftende for mig.

 

Mærkesager:

Vi skal passe på miljøet

Det jeg elsker ved at bo i Rudersdal er de grønne områder. Vi skal passe godt på dem. Det er vigtigt, at Rudersdal fortsat er en kommune, hvor vi bruger naturen, men også passe på den. Det skal prioriteres at veje, offentlige pladser og stier holdes i god stand og bliver holdt rene. Simpelthen at vi bruger naturen på en ansvarsfuld måde – så den er lige så dejlig for de næste generationer.

 

Fokus på økologi

Det er vigtigt for mig, at vores fødevare er sunde og ernæringsrigtige. Vi skal lære vores børn at træffe sunde valg, og det starter allerede i børnehaven. Kommunen skal være med til at forhindre farlige stoffer i vores vand og mad. Det er basal sikkerhed for forbrugerne.

 

Dyrevelfærd – en hjertesag

Rudersdal har mange grønne områder, hvor der er plads til os og vores dyr. Der er ridestier og hundeskove. For mig er det lokal dyrevelfærd. Jeg vil arbejde for, at kommunen forsat prioriterer at der er gode, grønne områder i kommunen til glæde for alle. Rudersdal er ikke blot en kommune hvor vi bor – her lever og trives vi.