Christoffer Buster Reinhardt

26 år, Holte
 

 

Jeg er dybt engageret i vores lokalområde og er aktiv i mange frivillige foreninger bl.a. De Røde Portes Venner, Søllerød Gold Diggers, Holte Rideklub og Historisk Topografisk Selskab.

Det, jeg elsker ved at være frivillig, er, at man er med til at gøre en positiv forskel i vores lokalsamfund. Når jeg ikke bruger tiden på foreningsarbejde, er jeg ved at færdiggøre min uddannelse som lærer, og derudover arbejder jeg i min families virksomhed, som jeg er 4.generation i.

Jeg er stor sports- og kulturfan!

Jeg elsker  at se en god fodbold- og ishockeykamp og gå en tur i teatret eller biografen. Når jeg skal slappe helt af, så står den på en god middag med vennerne, og hvis weekenden skal være perfekt, så tager jeg i sommerhus med min kæreste Mie.

 

 

Mit yndlingssted i Rudersdal: Christian Winthers Sti

Rudersdal område er fyldt med fantastiske steder. Et af dem er Christian Winthers Sti, som går langs Furesøen. Vi konservative har været med til at afsætte penge til renovering af stien, som går fra Holte Roklub til ”Den hvide bro” ved Vaserne. Jeg vil anbefale alle en gå- eller løbetur på dette flotte sted.

 

Mærkesager:

Sænk grundskylden

Den gennemsnitlige boligejer i Rudersdal betaler knap 50.000 kr. i grundskyld om året. Vel at mærke af penge som allerede er beskattet. Den høje grundskyld er hamrende uretfærdig. Jeg mener, at grundskylden i Rudersdal skal sænkes markant. Din bolig er dit hjem, ikke et lukrativt skatteobjekt.

Hospice i Rudersdal

For nogle år siden døde min farmor af kræft. Her oplevede jeg, hvor fantastisk hospice er. ’Værdighed’ er det ord som bedst beskriver hospice. Her er der tid og ro til at holde i hånden. Desværre er der stor mangel på hospicepladser, så det er langtfra alle der får muligheden. Jeg drømmer om, at vi får et hospice i Rudersdal.

 

I øvrigt mener jeg….

  • At vi skal etablere flere p-pladser ved stationerne, så det er en reel mulighed at tage toget på job.
  • At de voldsomme stigninger i kirkegårdstaksterne skal droppes. Vi kan ikke være prisstigninger på op til 300% bekendt.
  • At vi skal bygge en ny hal i Holte, så alle der vil dyrke sport kan gøre det.