Jack Otto Kristensen

56 år, Birkerød
 

 

Jeg nyder at engagere mig i det lokale liv i Rudersdal.

I Birkerød Torvedage er jeg som frivillig med til at skabe mere liv i Birkerød bymidte – i samarbejde med butikker, kommune, stadeholdere og vores aktive kulturliv.

I Rudersdal Kulturparaply arbejder jeg som formand for en levende kultur og gode forhold for andre frivillige og foreninger. Jeg har engageret mig i at arrangere Birkerød Kulturnat siden 2013 (hvor jeg kun havde boet i kommunen i ét år). Jeg er desuden med til at arrangere Nærum Kulturdag og Næsseslot-koncerten i Holte.

Jeg er uddannet cand. merc. og arbejder som selvstændig konsulent indenfor projekter, analyse og marketing.

Jeg er nu medlem af Folkeoplysningsudvalget i Rudersdal Kommune og ny kandidat til kommunalvalget.

Mit yndlingssted i Rudersdal: Kulturnat i Birkerød

Siden jeg flyttede hertil fra Lyngby i 2012, har jeg bare været begejstret for Rudersdal. Min venner andre steder ryster på hovedet og ruller med øjnene. De forstår ikke, at jeg kan være så begejstret.

Skal jeg vælge tid og sted? Så er det at skyde en kulturnat i gang på torvet i Birkerød!

 

Mærkesager:

Levende bycentre – nej til soveby

Vi har charmerende bymiljøer i Rudersdal. Vi har brug for et levende erhvervsliv. Det skal vi værne om. Kommunen skal sende mere i udbud, hvor det lokale erhvervsliv kan byde ind. Vi skal sørge for, at der er tæt samarbejde mellem butikker, kommune og borgere. Det er i gang i Birkerød – og snart også i Nærum.

Livskvalitet for ældre

Alle ældre skal sikres gode vilkår. Ikke kun den nødvendige udbygning af plejehjem, men det er også vigtigt med en sikker hverdag, muligheder for et aktivt liv og en værdig behandling fra det offentlige.

Og så hjælper det også, hvis pensionister ikke beskattes fra hus og hjem af en høj grundskyld.

 

Støt borgernes engagement

Giv os borgere god mulighed for at engagere os, få indflydelse og udrette noget for livet i vores kommune – uanset om det er socialt arbejde, skolebestyrelse, sport, foreninger, events eller andet.

Knap halvdelen af os er frivillige i en eller anden form; og det bidrager meget til vores livskvalitet.