Jacob Julius Gerlach-Hansen

19 år, Vedbæk
 

 

Jeg er født i Trørød, opvokset i Vedbæk, har gået i skole i Høsterkøb og Birkerød. Har spillet håndbold i Holte og tennis i Birkerød. Med andre ord er jeg er fra Rudersdal. De første 16 år af mit liv brugte jeg stort set alt min tid her i kommunen, Høsterkøb skole og Sjælsøskolen var min hverdag i 10 år.

 Efter folkeskolen besluttede jeg mig for at ville ud af lokalområdet og prøve noget andet. Det resulterede i tre år på Niels Brocks internationale handelslinje, hvilken jeg færdiggjorde i juni. Det var det helt rigtige valg: For min hverdag langt fra hjemstavnen satte verden i perspektiv.

Under mit første år på gymnasiet meldte jeg mig ind i Konservativ Ungdom, hvor jeg nu – to år efter – sidder som formand for Rudersdal.

 

 

Mit yndlingssted i Rudersdal: Min barndoms steder

Jeg har flere yndlingssteder i Rudersdal. Flere af de steder, hvor jeg befandt mig som barn, har en nostalgisk effekt, hver gang jeg kommer forbi, selvom jeg kun var væk fra hverdagen i tre år. Høsterkøb skole, Sjælsø, Rude skov, og Folehaveskoven er nok min top fire

 

Mærkesager:

Tilbage til kerneopgaver

Staten er ikke skabt til at leve livet for borgerne, men for at hjælpe med nødvendigheder. kerneopgaverne i en kommune er for mig at hjælpe ældre, svage, drive folkeskolen og sørge for en ordentlig infrastruktur. Med den nuværende skattesats, er det forventeligt at staten lever ens liv, men det skal laves om.

 

Udligning

Som udgangspunkt må alle politikere mene, at penge hører til i borgernes lommer. Hvis staten skal varetage en nødvendig opgave, og pengene derfor ikke kan være hos borgeren, må de som minimum blive brugt så tæt på borgeren som muligt. Med udligningen flytter man penge langt fra dem, der har tjent dem.

 

Grundskyld

Det kan ikke passe at en familie, eller person, der bygger og betaler deres eget hus, skal kunne tvinges ud af deres hjem, fordi staten eller kommunen skal finde penge til forskellige projekter. Ingen i Rudersdal skal tvinges fra hus og hjem de selv har betalt, fordi kommunen mangler penge.

 

Følg mig på Facebook:

https://www.facebook.com/STEMJJ/