Kenneth Birkholm

49 år, Høsterkøb, Ubberød og Brådebæk

Jeg er født og opvokset i Birkerød. I dag bor jeg sammen med min skønne familie i Brådebæk. Jeg stillede op til Kommunalvalget i 2013 og blev valgt.

Jeg sidder allerede i dag i Kommunalbestyrelsen og er medlem af Børne- og Skoleudvalget, Erhvervs-, Vækst- og Beskæftigelsesudvalget, Bycenterudvalget og Økonomiudvalget. Endvidere sidder jeg i bestyrelserne på Trørødskolen og på Dronninggaardskolen.

Jeg har de seneste 12 år været meget engageret i mit lokalområde og i særdeleshed kampen for den lokale skole og de lokale institutioner. I dag er kampen bredt ud, og mit fokus er på hele kommunen og samtlige af vores lokalområder.

Jeg er medejer af analyse- & rådgivningsvirksomheden Faqtum M&A, hvor jeg selv arbejder med at rådgive virksomhedsejere omkring køb og salg af virksomhed. Fritiden bruges på familien og venner samt på MTB og løb i vores skønne område.

Mit yndlingssted i Rudersdal: Aasebakken og Høsterkøb skole

Rudersdal er så skøn en kommune med mange fantastiske grønne arealer, skove, søer og kyststrækninger. Min liste over yndlingssteder er alenlang og den udvides løbende. I toppen af listen finder man Aasebakken, med udsigt til solnedgangen over Sjælsø, samt den smukke Høsterkøb Skole der altid giver mig en rigtig god og tryg fornemmelse nede i maven.

 

Mærkesager:

Vores børn

Vores børn er det absolut vigtigste vi har. I en kommune som Rudersdal skal vi have et mangfoldigt udbud af pasningstilbud i en høj kvalitet. Vores skoler skal, i indskolingsårene, være det nære, trygge lokale tilbud hvor både trivsel og faglighed er helt i top. De seneste år har vi set for mange eksempler på skoler og institutioner hvor manglende trivsel har kostet både elever og forældre.

 

Vores ældre

Det skal være trygt at blive gammel. Man skal ikke, på grund af en alt for høj grundskyld, frygte for om man kan blive i sit eget hjem. Man skal ikke mødes af urimelige kirkegårdstakster når man skal sige farvel til sine kære. Man skal være sikker på, at kunne få hjælp og en plejehjemsplads når man ikke længere kan klare sig selv. Endelig skal man kunne føle sig tryg både på gader og stræder og i sit eget hjem.

 

Vores erhvervsliv

Visionen for Rudersdal har i mange år været, at vi skal være ”Danmarks bedste bo kommune”. Jeg vil gerne gøre Rudersdal til ”Danmarks bedste leve kommune”. At leve handler om mere end at bo. Det handler også om vores fritid og vores arbejde. Rudersdal skal kunne tiltrække, udvikle og fastholde endnu flere spændende virksomheder end vi gør i dag.

 

Følg mig på Facebook:

https://www.facebook.com/stemkenneth/