Lars Engelberth

56 år, Birkerød
 

 

 

 

Opvokset i Roskilde, afstikker i tre år til New York – boet i Birkerød siden 1996. Uddannet Akademiøkonom fra Niels Brocks Handelsakademi. Civilt arbejder jeg i Klasselotteriet, hvilket jeg har gjort i mere end 20 år med forskellige opgaver. For nærværende er en af mine opgaver at ringe til vinderne af vores største gevinster.

Jeg har tidligere siddet i 8 år i kommunalbestyrelsen, og er i dag aktiv i lokalsamfundet, som formand for Rudersdal Idrætsråd, næstformand i Birkerød Gymnasiums bestyrelse, bestyrelsen for Birkerød Håndbold Klub.

 

Mit yndlingssted i Rudersdal: Vaserne og Rudersdal Ruten

I Rudersdal er naturen og det grønne jo lige ved døren. Som medlem af Furesø Golfklub elsker jeg at gå en runde på den smukke og velholdte golfbane – men jeg går rigtig mange ture med Mette og vores hund Lucky i Vaserne. Og så en tur på Rudersdal Ruten – så bliver det ikke meget bedre.

 

Mærkesager:

Sund Økonomi/lav Grundskyld

Rudersdal kommune skal have en sund økonomi, men pengene ligger nu engang bedst i borgernes lommer. Jeg ønsker at nedsætte grundskylden, da ejendomsskatterne er steget til et niveau, som blokerer for friheden til at indrette sig, som den enkelte familie selv ønsker og har behov for.

 

Bedre folkeskoler

Vi kan starte med at få de bedste folkeskoler i Skandinavien. Jeg vil arbejde for en bedre folkeskole, som ikke skal være en heldagsskole. Jeg ser meget gerne et endnu bedre samarbejde mellem idrætsforeningerne og skolerne, så vi får mere bevægelse ind i skolen.

 

Det frivillige arbejde

Tusinder af borgere er engageret i det frivillige foreningsarbejde indenfor idrætten, det kulturelle område og det sociale område. Vi skal aktivt understøtte dette store arbejde og sikre gode forhold for de frivillige. Det kan blandt andet handle om bedre klubfaciliteter. Kommunen skal ikke konkurrere med foreningerne.