Sirenetta Poulsen

50 år, Gl. Holte
 

 

Jeg er gift med Jørgen og har 2 voksne drenge. Alexander, der læser til pædagog og Sebastian, der går på IB linjen på Birkerød Gymnasium.

Indtil jeg skulle starte i folkeskole, boede jeg i Norditalien sammen med min italienske far og min danske mor. Min mor ønskede, at jeg skulle gå i skole i Danmark, og jeg kom til at gå 10 år på Vedbæk Skole. De første skoleår foregik undervisningen dog på Vedbæk gamle skole, da byggeriet af den nye skole blev forsinket pga. de verdenskendte Vedbækfund.

Jeg er politisk aktiv fordi det betyder meget for mig at ”give igen” ved at være en engageret medborger, der tager ansvar for mit eget liv og samtidig er en aktiv del af fællesskabet. 

Jeg holder af at løbe en tur i vores grønne kommune og nyde min dejlige have.  

 

 

Mit yndlingssted i Rudersdal: Vedbæk havn

Mit yndlingssted i Rudersdal er Vedbæk Havn. Her ved Vedbæk strand lærte jeg som barn at svømme, og jeg har roet kajak langs vores fantastiske kyst mange gange.

 

Mærkesager:

Vedbækfundene

Vedbækfundene skal tilbage til Vedbæk, hvor de hører til. De verdensberømte mosefund fra jægerstenalderen skal have en placering i en tidsvarende bygning i Vedbæk, hvor de kommer til ære og værdighed. På den måde kunne man også få flere turister og mere liv og aktivitet til Vedbæk.

 

Kollektiv transport i Gl. Holte

Busforbindelserne i kommunen er blevet så udhulet, at blandt andet ældre og handicappede har fået meget langt til busstoppestederne. Dette gælder især for beboere i Gammel Holte, som ønsker at komme til Holte Station eller til Birkerød Station. En bus 1 gang i timen fra Bakkefaldet er ikke meget for hverken ældre der skal ud at handle i Holte (med skift ved Mariehøj for at komme til Holte) eller for eksempelvis unge, som går på Birkerød Gymnasium

 

Det grønne område

Rudersdal skal fortsat være en grøn kommune. Vi skal bevare de grønne pletter i lokalplanen. Vi skal have fokus på miljøet og vores fantastiske dyreliv. Det er det, der får kommunen til at være attraktiv og et dejligt sted at bo.