Steen Markussen

70 år, Holte
 

 

Jeg er opvokset i Hellerup, hvor jeg boede indtil 2008. Efter en afstikker til Værløse kom min kone og jeg til Holte i 2013. Jeg blev alene sidste år efter at min kone, døde af kræft.

 Jeg startede med politik i det der engang hed Konservative gymnasiaster. Jeg har været medlem af partiet siden 1993.

 Jeg har arbejdet i forsikringsbranchen i 51 år og gør det fortsat.

Jeg er meget sports interesseret og har spillet en hel del tennis fodbold og håndbold. I dag bliver det til lidt cykling og badminton, Jeg har været fodboldtræner og ungdomsformand i B1903. Desuden interesser jeg mig for natur, især fugle.

Sidst men ikke mindst betyder familien meget for mig og jeg bruger meget tid sammen med mine børnebørn.

 

 

Mit yndlingssted i Rudersdal: Holte Havn

Det er et meget hyggeligt med cafe og både. Der er et rigtig god stemning og så ligger det lige i nærheden af hvor jeg bor, så jeg hurtigt kan gå derhen.

 

Mærkesager:

Mennesker der trives

Mennesker, der trives og er glade, er det bedste grundlag for et aktivt, engageret og velfungerende lokal samfund. Vi bør derfor i alt, hvad vi gør have mennesket og livskvaliteten i fokus og behandle hinanden ordentligt.

 

Børn i trivsel

På skole-og daginstitutions området skal vi sikre, at alle både elever/børn, lærere/pædagoger trives, så vores skoler og daginstitutioner er et godt sted at være: Det fremmer indlæringen og skabe de bedste resultater. En folkeskole i trivsel baserer sig på respekt og forståelse for hinanden. Der skal være plads til alle, og konflikter skal løse, før de udvikler sig. Mobning er helt uacceptabelt.

 

Trivsel for ældre og svage

Vi skal passe på de ældre og sikre de bedste rammer for et aktivt og trygt liv. Glade, aktive ældre er godt for samfundet – men mest for den enkelte ældre. Jo flere med et aktivt liv, jo mere kan de offentlige indsatser fokuserer på dem, der har mest behov – særligt de, der uforskyldt er i kommet i en situation hvor de har brug for hjælp.

 

Følg mig på Facebook:

https://www.facebook.com/stemsteen/