Susanne Fris

51 år, Birkerød, Bistrup
 

 

 

Jeg er gift med Erling Fris Jørgensen, og vi har Emil på 18 år og Maria på 15 år.

Jeg har egen virksomhed, Fris, hvor jeg beskæftiger mig med alt omkring APV – arbejdsmiljø, og sikkerhed- og arbejdsmiljø i byggebranchen som sikkerhedskoordinator.

Jeg skal i gang med mit fjerde år som bestyrelsesformand på Bistrupskolen, i skoleåret 2017-18.

Det er helt naturligt at følge med i politik, både den globale, nationale, og lokale politik, men har særlig fokus på skoleområdet, og forhold for de svageste, som udsatte børn.

Rejser rigtig meget med familien, og elsker at være sammen med vennerne og familien.

 

Mit yndlingssted i Rudersdal: Vaserne og Birkerød Roklub

Er særlig glad for området omkring Vaserne og Birkerød Roklub. Her er en blanding af vild natur, ordnede forhold med gode stier, og badeforhold ved bådebroen.

 

Mærkesager:

Folkeskolen

Er særligt optaget af at børn i Rudersdal kommune, får den bedst tænkelige skolegang. Jeg mener at en større andel af skattepengene skal gå til folkeskolerne, i forhold til det nuværende budget. Desuden er det vigtigt, at den forvaltning der skal varetage arbejdet med at få alle folkeskolerne til at fungere bedst muligt, er ambitiøs på et realistisk niveau, på elevernes vegne, i forhold til de ressourcer der tildeles området.

 

Skatten skal holdes i ro

Det er vigtigt at skatten holdes på et minimum. Så mange penge som muligt skal blive hos borgerne/erhvervslivet. Det er den eneste mulighed vi har for vækst.

 

Erhvervsvenlighed

Det er vigtigt, at Rudersdal er et sted, hvor det er let at drive virksomhed. Kommunen skal være attraktiv, når det gælder om at tiltrække videns-virksomheder, og let tilgængelig når det drejer sig om service over for virksomhederne.