Elisabeth Ildal

Vedbæk

Jeg er født og opvokset i Aalborg og ældst af en søskendeflok på fire. Cand. Jur fra Københavns Universitet.

Jeg er rigtig glad for sport. Jeg stiftede Vedbæk Bodtennisklub og drev den indtil 2013 hvor jeg fik konstateret Parkinsons, som jeg lever super fint med.  Jeg er aktiv, såvel nationalt men mest internationalt i Parkinsonsverdenen og sidder i bestyrelsen for Parkinsoncafeen i Rudersdal.

Jeg blev valgt første gang til Kommunalbestyrelsen ved KV13 og genvalgt ed KV17. Jeg har siddet i Erhvervsudvalget (tidligere Beskæftigelsesudvalget), Social-& Sundhed samt Byplanudvalget.

Jeg er en frihedsorienteret politiker, hvor mindre offentlig styring, og mere personlig frihed er det, der tæller for mig.

Jeg vil have nærhed, fornuft og respekten for borgernes penge tilbage i Rudersdal. I en ikke så fjern fortid havde vi økonomisk krise i Danmark og mange ønskede sig et forretningsministerium – Man skal altid passe på, hvad man ønsker sig – man risikerer at få det! Vi skal have nærheden i beslutningerne tilbage til borgerne. Der er mere brug for det end nogensinde.

Jeg brænder for sport med eller uden handicaps, børn- & unge, samt det grønne og økonomi og jeg mener det jeg altid har ment.

Jeg træffes på mail:elil@rudersdal.dk og telefon: 72 68 10 76