Lokalpolitik

Rudersdal — mere end et sted vi bor

pige løber i skoven

Det Konservative Folkeparti i Rudersdal går til valg på en pakke af omsorg, tryghed, ordentlighed og kærlighed.

Omsorg og tryghed for kommunens ældre borgere. Hverken alt for høje kirkegårdstakster, en udsultet hjemmepleje eller frygten for indbrudstyve skal være dét, der holder os vågne om natten.

Ordentlighed for alle kommunens borgere. Det betyder, at vi holder fast i, at borgerinddragelse skal være andet og mere end en kliche i skåltalerne, at grundskylden skal ned, og at der er penge at hente ved at bruge private leverandører meget mere.

Og vi går til valg på en pakke af kærlighed til vores børn. Derfor er miljøet og de grønne omgivelser en konservativ hjertesag og derfor skal daginstitutionerne og skolerne i Rudersdal være blandt landets bedste, hvor det fantastiske materiale – vores børn – får det mest forrygende afsæt i livet.

Vores valgprogram hedder ”Vores Rudersdal”, fordi Rudersdal for os er andet og mere end et sted vi bor, det er stedet, som vi ønsker at sætte vores præg på, så vi ved at der bliver taget godt hånd om vores, vores børn, vores ældre og vores penge.

På de næste sider vil du kunne læse et udsnit af alt det, vi vil udrette i Rudersdal. Vi vil være glade for at være din repræsentant i kommunalbestyrelsen.